AJÁNLD KEDVENC SZOLGÁLTATÓDAT VAGY ÜZLETEDET!

Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek!

Lovasbolt? Lovarda? Szálláshely, étterem, autószerelő vagy valami teljesen más? A lovasok mindenhol ott vannak! Legyen szó mobil szaküzletről vagy kávézóról, ha Neked fontos, számunkra is az!

Ajánld kedvenc szolgáltatódat vagy üzletedet és mi hamarosan felkeressük!


Ajánlások általi ajándékpont jóváírást maximum 5.000 pontig tudjuk jóváhagyni.

* Az ajándékpontokat akkor tudjuk automatikusan jóváírni, ha rendelkezel Lovasok.hu Kártyával és az ajánlás során megadod nekünk a kártyád vonalkódját. Ebben az esetben, amint az általad ajánlott partnerrel sikerül megegyeznünk jóváírjuk kártyádra a az ajándékpontokat.

* Amennyiben úgy ajánlasz nekünk elfogadóhelyet, hogy nem rendelkezel még kártyával, vagy nem írod be az ajánlás során, abban az esetben az ajánlás során használt e-mail címedhez rögzítjük az ajándékpontokat. Az ajándékpontok akkor kerülnek jóváírásra, ha vásárolsz kártyát illetve az általad ajánlott partner felkerült az elfogadóhelyeink közé.

* Sikeres ajánlás azt jelenti, hogy az általad ajánlott partner bekerül az elfogadóhelyek közé.

* Amennyiben többen ajánljátok ugyanazt az elfogadóhelyet és a partnert sikerül felvenni az elfogadóhelyek közé, abban az esetben minden ajánló megkapja az elfogadóhely után járó ajándékpontokat.

AJÁNLD KEDVENCED

Lovasok.hu Kártya elfogadónak
1.000 pont /ajánlás

Minden sikeres ajánlásod után 1.000 pont jóváírást kapsz Lovasok.hu kártyádra.

Ajánlások általi ajándékpont jóváírást maximum 5.000 pontig tudjuk jóváhagyni.


E-mail: kartya@lovasok.hu

Weboldal: kartya.lovasok.hu