Ajánló, Partner, Partner bemutató, Partner hír

A Wild West-ben jártunk!

A Wild West Store megálmodói 2000 májusában nyitották meg boltjukat annak reményében, hogy a hazaiak örömüket lelik majd abban, hogy náluk vásárolhatnak. Mivel korábban nehézkes volt itthon hozzájutni western stílusú termékekhez, nem is sejtették, mekkora sikere lesz egy boltnak, amely kifejezetten ezt a stílust hivatott képviselni. Hogy miben rejlik a sikerük titka? Nem csupán divatot népszerűsítenek, hanem teljes elhivatottsággal adják át a western életérzést, hiszen számukra mi sem természetesebb, mint a western csizma, vagy a cowboy kalap viselete.

A Wild West Store munkatársai lovak között nőttek fel, gyermekként is sokat álmodoztak arról, hogy indiánként kalandoznak, vagy éppen western hősként, cowboyként róják a Vadnyugatot. Így tehát nem is annyira meglepő, a Wild West Store nem egyszerűen fennmaradt, hanem komoly népszerűségre tett szert.

Kiváló minőségben kivitelezett, egyedi, western stílusú farmernadrágok, ingek, kabátok, csizmák, kalapok és egyéb kiegészítők sokasága vár rád. Ha úgy döntesz, hogy belekóstolsz a western életérzésbe és meglátogatod ezt a különleges üzletet, semmiképp ne felejtsd otthon Lovasok.hu Kártyádat, hiszen kártyatulajdonosként akár 15% kedvezményben is részesülhetsz!

2019.03.21. Paraczky Cecília, Lovasok.hu szerkesztősége

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.