Ajánló, Partner, Partner bemutató, Partner hír

Equus Kör Önfejlesztő lovastábor

Nyáron újraindul az Equus Kör Önfejlesztő lovastábor Áporkán, melyre jelentkezni az equuskor@gmail.com címen lehetséges! A tábor július 1-től indul Csiby Gergely színész szervezésében.

Lovasok.hu Kártyáddal kedvezményesen vehetsz részt a feltöltődésben! Élj a lehetőséggel!

Program:

 • lovaglás (kezdők futószáron egyéni oktatással, haladók pedig osztályban)
 • drámapedagógiai foglalkozások
 • színésztréning
 • mozgás és testtudati órák
 • mindfulness workshop
 • színházi és filmes kaszkadőr alapok
 • színpadi vívás

Minden foglalkozás szakképzett kurzusvezetők irányításával történik.

Kurzusvezetők: Csiby Gergely, Vecsei H. Miklós, Zoltán Áron, Tóth Réka Ibolya, Balázs László, Kolozsvári Ádám

Lovas szakemberek: Séra Szandra, Pál Zoltán

Kötelezően hozandó felszerelés:

 • esőkabát
 • egyenes talpú cipő a lovagláshoz, aminek sarka van vagy csizma
 • lovaglónadrág vagy olyan nadrág, amely kényelmes viselet
 • füzet és toll
 • melegítő/tréning ruha
 • kényelmes ruházat a workshophoz

Étkezés: napi négyszer

Szállás: saját sátorban

A tábor teljes részvételi díja 70.000 Ft

A tábor első részletének (50%) befizetését a jelentkezési határidőig szükséges utalni a szervezőknek. Lemondás esetén a foglaló nem jár vissza. A tábor második részletének befizetése készpénzben történik a tábor első napján.

Jelentkezés e-mailben az equuskor@gmail.com címen lehetséges.

Időpont: 2019.07.01-05.

Helyszín: Rainbow Ranch, 2338 Áporka, Dunai út 84/42.

2019.03.19. Paraczky Cecília, Lovasok.hu szerkesztősége

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Egy komment van

 • Császár Csilla 2019.03.26. at 10:23

  Sokféle nézet kering az erőszakmentesség fogalmáról, ezt szeretném egy kicsit körüljárni. Az én legnagyobb mestereim a lovak. Akinek megadatott, hogy szó szerint köztük éljen, és megfigyelje őket, amikor teljes szabadságban élik mindennapjaikat a ménesben, egyetért velem. Monty elvezetett arra az útra, amit ő is jár, hogy lehet ezt és azt az embert mesternek nevezni, de a legnagyobb, valódi tanítómesterek a lovak. A saját ménesemben látom megtestesülni mindazt, amit a vadlovaknál személyesen láttam, tapasztaltam, olvastam, és igazán hiteles tanításokat ők tudnak adni, mert velük senki ember nem szállhat vitába. Nem vagyunk lovak. Rajtuk keresztül tapasztaltam meg, hogy igenis az erőszakmentesség létezik, és eredménye van.. Amikor egy félősnek született állat, ló (vadló, nyers ló…) bizalmát elnyerem azzal, hogy a szabad választását meghagyva, következményrendszerrel nevelve, (ahogyan a gyerekeket), megmutatom, hogy milyen értékes és kellemes neki az, amit én kérek tőle, két dolgot nyer, és csak nyer vele. Okosak, és ragaszkodnak a nyereményhez. -1.: Az én segítségemmel megszűnik az addig parázós, félelmetes élete, boldogabb lesz, mert ha mellettem van, leteheti a sok terhet, ami rajta van a túlélés miatt, mert tudja, hogy amíg ott vagyok, vigyázok rá…és még a mindig résen levő vezérkanca is elalszik a tenyeremben. -2.: olyan értéket talál a társaságomban, a simogatástól, vakargatástól, játékos dolgoktól kezdve, amit annál jobban akar és szeret, minél többet foglalkozok vele. Még a frissen szelidített vadló is otthagyja kajáját, társait a karámban, legelőn, amikor meglát, hogy csak vele foglalkozzak. …. Ezért én, a saját és más rengeteg ló tükrében a szabadság kiteljesedésének és egy felsőbb oktávjának tapasztaltam meg az erőszakmentes bánásmódot. Nyugodtabb, boldogabb ló, ha az ember beteljesíti azt, amire eredetileg teremtetett, hogy gondoskodjon az állatokról, együttműködjön velük. A ló nemhogy nem veszít vele, hanem teljesebb életet élhet…új barátjával, akit ő maga választott. Értékesebbnek fog bennünket tartani minden másnál, ehhez kell tartani magunkat, és fenntartani a bizalmat, a szabad választással egybekötve. Hozzáadni az életéhez, nem pedig elvenni belőle. Mint a Kis herceg és a róka.

  Válasz

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.