Ajánló, Partner, Partner bemutató, Partner hír

Jana Lókiképzés: a gördülékeny és biztonságos lókiképzés szolgálatában!

Már sokszor hallottad azt a kifejezést, hogy “nem létezik rossz ló”, de Te magad még mindig sokat küzdesz? A sok befektetett idő és törődés ellenére a lovad mindentől fél és sokszor esze ágában sincs azt csinálni, amit kérsz tőle? Van megoldás! Jana, a lókiképző és lovasedző segíthet Nektek megalapozni a közös jövőt, amely a barátságról, a bizalomról és a fejlődésről szól!

Hogyan lehetséges ez?

Nyárasdi Mariannát mindenki csak Jana-ként ismeri. Kiképzőként és edzőként elhivatottan segít a hozzá forduló lovasoknak, hogy lovukkal tökéletes összhangot alakíthassanak ki. Ennek kulcsfontosságú feltétele egy nyers ló esetében, hogy megfelelő kiképzésben részesítsük, anélkül, hogy fizikailag, vagy akár csak mentálisan kárt okoznánk neki!

Jana pályafutásának kezdete és hajtóereje az az álom volt, amellyel valószínűleg sokan együtt érzünk: szeretett volna beszélgetni a lovakkal és mindenféle felszerelés nélkül, önfeledten lovagolni. Elkezdte tehát felkutatni a módját, hogy ilyen, vagy ehhez hasonló kapcsolatba kerülhessen a lovakkal.

Az évek során rengeteg gyakorlati és elméleti szakismerettel gazdagodva végül sikerült elsajátítania és tovább formálnia azt a módszert, amelynek köszönhetően nem csak gyermekkori álma valósulhatott meg, hanem más lovak és lovasok segítésére is képessé vált.

Célja, hogy mindenkinek bebizonyítsa, bármilyen ló és lovas képes tökéletesen egy húron pendülni. Legyen az egy fiatal, képzetlen csődör, egy telivér, aki mindentől megugrik, egy hátrányos előéletű jószág, egy “elrontott ló”, aki vágyik a szeretetre, de korábbi gazdái nem bántak vele hozzá méltó módon. Jana nem ismer lehetetlent!

Ha a leírtak felkeltették az érdeklődésedet, és szeretnéd megtapasztalni, milyen az, ha egy helyes iránymutatást követve a fejlődés, és a közös munka a lovadnak is és neked is örömteli élményt nyújt, kattints és tekintsd meg a Jana Lókiképzés Lovasok.hu Kártya elfogadóhely honlapját!

2019.04.04. Paraczky Cecília, a Lovasok.hu szerkesztősége

A képek forrása: Jana Lókiképzés

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.