Ajánló, Partner, Partner hír

Járd be lóháton Erdély csodálatos tájait Lovasok.hu Kártyáddal!

Egy erdélyi kirándulás hangulatát és szépségét egyszer mindenkinek meg kell tapasztalnia – különös tekintettel a természet és a lovak szerelmeseire! Lovasok.hu Kártyáddal most kedvezményesen járhatod be Erdély vadregényes tájait! Használd ki a lehetőséget és szerezz egy felejthetetlen élményt!

Miért annyira különleges élmény Erdélyben lovastúrázni?

A természet csodái mindenhol, amíg csak a szem ellát!

Az erdélyi hegyekben élő, otthonosan mozgó túravezetőkkel és lovaikkal gyönyörű, a civilizációtól szinte elzárt helyekre juthatsz el szinte teljes biztonságban. Gyönyörű lankák, kristálytiszta források, hűs erdőségek, rettentő hegycsúcsok várnak rád az izgalmas vágtaszakaszokkal tarkított hegyvidéki kirándulások során.

A túralovak szelídségükkel, ügyességükkel és munkakészségükkel hálálják meg gazdáik irántuk gyakorolt tiszteletét és szeretetét. Szinte bizonyos, hogy a lovakkal, a túratársakkal és a vendéglátókkal is életre szóló barátságokat köthetsz egy ilyen túra alkalmával!

Kultúrális élmény és autentikus ételek

Egy erdélyi lovastúra során nemcsak fantasztikus természeti kincsekkel, hanem a magyar kultúra és a székelység hagyományaival is találkozhatsz. A székelyek híresek egyszerű, mégis különleges ételeikről és remek vendégszeretetükről.

Nemcsak baráti társaságok, hanem családok számára is elérhető program

Ha a családot is magaddal vinnéd, Partnereink között olyan szervezőt is találsz, aki megfelelő lovas tudással bíró gyermekeket is szívesen magával visz a túrákra. Nincs ok az aggodalomra, hiszen tapasztalt túravezetők és megbízható, barátságos lovak várják őket.

Egy ilyen erdélyi lovastúra kihagyhatatlan lehetőség azok számára, akik kulináris és kulturális élményekkel fűszerezett kalandos, természetközeli kikapcsolódásra vágynak és a lovas élményt sem szeretnék kihagyni a nyaralásból!

Ha a leírtak alapján kedvet kaptál egy erélyi lovas kalandhoz, tekintsd meg a Lovasok.hu Kártya elfogadóhelyeink adatlapját, és jelentkezz egy csodálatos hegyvidéki lovastúrára!

 

Erdélyben található Partnereink:

Equi Transylvania

LóFő Lovasudvar

Sopárkút Panzió

Ivói Izlandi Lovarda

Kalotaszegi Lovastúák

Ajánld kedvenc szolgáltatódat Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek!

2019.05.11. Paraczky Cecília, a Lovasok.hu szerkesztősége

A képek forrása: pixabay.com

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.