Ajánló, Partner

Járd be lóháton Magyarország legjobb terepeit Lovasok.hu Kártyáddal!

Minden valamire való lovas tudja, hogy az edzés, és a lovastudás csiszolása mellett a lovak és a lovasok számára is nagyon fontos a feltöltődés, a rekreáció. Ennek legegyszerűbb és legjobb módja a tereplovaglás és a lovastúra. A Lovasok.hu Kártyaprogramnak köszönhetően ez a fajta kikapcsolódás is könnyebben elérhetővé válik számodra!

Hazánk tele van fantasztikus tereplehetőségekkel! Ideje, hogy ezeket az adottságokat jobban kihasználjuk! Partnereink közül többen kedvezményes tereplovaglást, lovastúrát biztosítanak a Lovasok számára.

Végtelennek tűnő alföldek, szépséges hegyek-völgyek és üdítő vízpartok, mindez borvidékekkel, és remek vendéglátókkal fűszerezve. Minden adott egy igazi jó lovas nyaraláshoz!

Partnereink országszerte megtalálhatók és mindannyian igyekeznek közelebb hozni egymáshoz az embereket és a természetet, megmutatni a betérő vendégeknek, mennyire szép és izgalmas túraútvonalak akadnak kis hazánkban.

A Balatonról a legtöbb embernek a strandolás jut eszébe. De nem a Lovasoknak! Hiszen tudják, hogy kicsiny „tengerünk” környékén remek tereplehetőségek akadnak. Ugyanez elmondható az Északi-középhegység, a Zalai-dombság, vagy az Alföld területéről! Még a főváros közelében is könnyedén találunk a városi nyüzsgéstől ugyan nem túl messzi, de épp eléggé távoli, természetközeli helyeket egy jó kiránduláshoz.

Nem kell messzire menned, hogy egy remek tereplovaglásban legyen részed! Tekintsd meg a Lovasok.hu Kártya elfogadóhelyeink adatlapját, és ismerd meg Magyarország tájait lóháton barangolva!

Kedvezményes terep, illetve túralovaglást biztosító Partnereink:

Szentesi Lovasfarm

Cseresznyevirág lovarda

Lókötő Csárda

Zabolázó Hottói Lovasudvar

Főnix Park

Capári Lovasiskola

Forrás Lovastanya

Ajánld kedvenc szolgáltatódat Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek! 

2019.05.14. Paraczky Cecília, a Lovasok.hu szerkesztősége 

A képek forrása: pixabay.com

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.