Ajánló, Partner, Partner bemutató, Partner hír

Lenyűgöző választék az Equi Farm Lovasboltban!

Szeretnél egy boltot, ahol mindent megkapsz, amire neked és a lovadnak szüksége van? Látogass el az Equi Farm Lovasboltba, ahol prémium termékek széles választéka vár, és ahol különleges kívánság esetén szinte semmilyen termék beszerzése nem okozhat gondot!

Ábrahámné Kati, az Equi Farm Lovasbolt megálmodója azért kezdett bele ebbe az egyáltalán nem könnyű vállalkozásba, mert szeretett volna a magyar lovasok számára minden terméket beszerezni, ami korábban hiányzott a lovasboltok repertoárjából. Mire beindult a családi vállalkozás, sikerült Nyugat-Európa legtöbb jelentős lovas rendezvényét és vásárát meglátogatnia, így kellő termékismeretre tett szert, elleste a kereskedelem csínját-bínját és nem utolsósorban megismerte a lovas emberek lelkületét.

Amit létrehozott, az tehát nem egy egyszerű lovasbolt, hanem egy olyan hely, ahol tudják, mire van szüksége a betérő vevőknek. Sőt, mi több! Itt nem csak lovas ruházatot és felszerelést találsz, hanem mindent, ami a háztáji állatok tartásához szükséges! A személyes kiszolgálás mellett webáruház áll az elfoglalt farmerek rendelkezésére: a házhoz szállítás folyamatosan működik az országban, sőt a határon túl is.

“EQUI, mert itt minden van, ami egy lónak vagy lovasnak kellhet, FARM, mert szeretnénk kiszolgálni a háztáji haszonállatokat tartó gazdákat is.”Ábrahámné Kati

Ugye Te is kedvet kaptál, hogy ellátogass ennek a sokoldalú, vevőközpontú családi vállalkozásnak a lovasboltjába? Ne felejtsd el, hogy Lovasok.hu Kártyabirtokosként az Equi Farm Lovasboltban is kedvezményesen vásárolhatsz! Kattints, és tekintsd meg partnerünk elfogadóhely adatlapját!

Ajánld kedvenc szolgáltatódat Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek!

2019.04.08. Paraczky Cecília, a Lovasok.hu szerkesztősége

A képek forrása: Pixabay.com

 

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.