Ajánló, Képzés,kurzus, Partner

Lovas képzések széles választéka válik elérhetővé a Lovasok.hu Kártyaprogrammal!

Elkezdődött a lovasok főszezonja, indulnak a jobbnál jobb lovas kurzusok! Szeretnél lovakkal dolgozni, és szakirányú végzettség birtokában továbbadni eddig megszerzett tudásodat, de még nem találtál rá a megfelelő képzésre? A Lovasok.hu Kártyaprogramnak köszönhetően egyre több színvonalas, gyakorlatias lovas képzés közül választhatsz!

Partnereink szakmailag jól megalapozott képzéseiket folyamatosan korszerűsítik, hogy a magyar lovaskultúra hagyományait megőrizve modern szakemberek váljanak a tanulni vágyó lovasokból.  Arra törekszenek, hogy tanfolyamaik minél szélesebb körben elérhetővé váljanak, hiszen egyre nagyobb igény van képzett szakemberekre a lovakkal foglalkozók körében is. Ezért is csatlakoztak a Pegazus  Élménykártya Programhoz, hogy velünk együtt segítsék a Lovasok.hu közösségének tagjait céljaik elérésében.

Valamennyien igen fontosnak tartják a gyakorlati oktatást, így a résztvevők valódi tapasztalatokra tehetnek szert a képzések során, ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetnek a szilárd elméleti alapokra, így biztosított a kurzusok minősége, színvonala.

Legyen szó lovak, vagy lovasok képzéséről-edzéséről, lovastúra-vezetői, vagy profi lovász képzésről, biztosan megtalálod a neked megfelelőt Partnereink kínálatában, ahol nem csak a “papírral”, hanem felejthetetlen élményekkel és rengeteg hasznos tudással gazdagodhatsz!

Ha Te is szeretnél megfelelő elméleti és gyakorlati tudáshoz jutni, amely egyben végzettséget is biztosít számodra, tekintsd meg a Lovasok.hu Kártya elfogadóhelyeink adatlapját, és jelentkezz mihamarabb a neked megfelelő lovas képzésre!

Lovas képzéseket indító Partnereink:

OKTÁV Továbbképzési Központ

EducPro Kft.

Andrea Design Bt.

Nemzeti Lovasakadémia

Pálfalai Lovas Műhely és Tréningközpont

 

 

Ajánld kedvenc szolgáltatódat Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek!

2019.05.09. Paraczky Cecília, a Lovasok.hu szerkesztősége

A képek forrása: pixabay.com

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.