Ajánló, Partner, Partner bemutató, Partner hír

Lovasok.hu Kártyával mindent könnyebben beszerezhetsz, amire a lovagláshoz és a lótartáshoz szükséged lehet!

Mi Lovasok nagyon szeretjük a jó lovasboltokat! Időt szeretnénk spórolni, hogy minél többet lovainkkal lehessünk, de nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, hogy lovunknak mindenből a legjobbat biztosítsuk. A Lovasok.hu Kártya segítségével olyan boltokban vásárolhatsz kedvezményesen, ahol mindent megtalálsz, amire neked és lovadnak szüksége lehet! 

Magyarország legjobb lovas- és lótartással kapcsolatos boltjai közül már többen is csatlakoztak a Pegazus Élménykártya Programhoz, és ez még csak a kezdet! 

Tudni szeretnéd, mi minden válik könnyebben elérhetővé számodra? 

Prémium termékek széles választéka várja a Lovasokat akár személyesen, akár Partnereink webáruházain keresztül! Minden divat és stílus képviselője megtalálhatja a számára megfelelő ruházatot és felszereléseket. Western, vagy angol stílus, díj-, vagy tereplovaglás, elegáns, vagy lezser szettek, minden kategóriában van miből válogatni. 

A lovak takarmányozása rendkívüli körültekintést igényel, hiszen biztosítanunk kell lovaink számára a lehető legtermészetesebb táplálkozást, hogy elkerüljük a helytelen takarmányozásból adódó súlyos egészségügyi problémákat! Nem mindegy, hogy csikóról, vemhes kancáról, versenyző, vagy hobbilóról van szó. Partnereink között prémium tápokat és kiegészítőket forgalmazó boltot is találsz, ahol szakszerű tanácsokkal is ellátják az érdeklődőket. 

A lovardatechnika sem utolsó szempont, legyen az a megfelelő talaj kialakításához beszerezhető alapanyag, vagy az épületekhez, karámozáshoz szükséges alkatrészek, szerszámok beszerzése, a Lovasok.hu Kártyaprogram ehhez is hozzásegíti tagjait! 

Partnereinknél mindent megtalálsz, ami csak felmerülhet a lovak kapcsán, legyen szó lovas ruházatról, kellékekről, kiegészítőkről, tápokról, szerszámokról, vagy ajándéktárgyakról!

Az elfogadóhely adatlapok feltöltése és frissítése folyamatosan zajlik, ezért érdemes gyakran meglátogatnod a Lovasok.hu Kártya oldalt

 

Tekintsd meg Partnereink adatlapjait és válogass kedvedre! 

Equi Farm Lovasbolt 

Nagy Lovas Kft. 

KLP Lovasfelszerelés 

Wild West Store 

Tanita Lovasboltja 

Galbács Lovasbolt 

UBM Farm Zrt. 

Zorex Kft. 

TESA Kft. 

 

Ajánld kedvenc szolgáltatódat Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek! 

2019.05.13. Paraczky Cecília, a Lovasok.hu szerkesztősége 

A képek forrása: pixabay.com 

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.