Ajánló, Partner, Partner bemutató, Partner hír

Lovastábor lehetőség gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt!

Régi vágyad hintóról gyönyörködni a festői tájban? Vagy szívesebben járnád lóháton a vidéket? A Gidrán Major lovardában képzett szakedzők vezetésével hintózásra, lovastúrázásra, ügyességi versenyen és vadász oktatáson való részvételre is lehetőséged nyílik!

A Gidrán Major egy családi gazdaság, amely kiváló sportlovardát működtet és mellette a falusi turizmus keretein belül működő szállásszolgáltatással is foglalkozik. A major Magyarország szívében, Újlengyelben található, ahol a látogatók ebben a hangulatos, nyugodt erdei környezetben igazán érezhetik a természet közelségét.

A családi gazdaságban szervezett táborok alkalmával valóban a természet teljes közelségében van lehetőség a lovak, a lovas élet megismerésére. A szervezők arra törekszenek, hogy minden korosztály jól érezhesse magát: nem csak a gyermekeknek, hanem felnőttek részére is hirdetnek táborokat. Minimum két szakedző gondoskodik a táborozók edzéséről napi két lovaglási lehetőséget biztosítva, díj-, és ugró kompetencia edzéssekkel.

A kiegészítő programokat az adott csoport érdeklődési köre és korosztálya szerint tervezik meg, így garantálják mindenki számára, hogy élményekkel gazdagodva térjen haza. Lehetőség van hintózásra, rendeznek különféle ügyességi versenyeket, sőt, akár erdei lézerharc versenyt is. A természetjárók bejárhatják a környéket egy kellemes gyalog-, vagy lovastúra keretében, és alkalom nyílik vadász oktatáson való részvételre is.


A Gidrán Majorban eltöltött néhány nap kicsiknek és nagyoknak is egy kihagyhatatlan természetközeli élmény, ahol a jókedv és a szórakozás mellett a lovak közelsége és lovaglás élménye is biztosított a résztvevők számára!

 

Ha szeretnéd jobban megismerni ezt a hangulatos családi gazdaságot, tekintsd meg a Lovasok.hu kártya elfogadóhely adatlapját!

2019.04.01. Paraczky Cecília, Lovasok.hu szerkesztősége

A képek forrása: Gidrán Major, Lovasok.hu

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.