Ajánló, Partner

Lovastáborok kedvező áron a Lovasok.hu Kártyaprogramnak köszönhetően!

Az igazán jó lovastáborok a természet közelségében kerülnek megrendezésre, ahol a lovas életmód megismerésére ugyanúgy alkalom nyílik, mint a felhőtlen szórakozásra. A Lovasok.hu Kártya lehetővé teszi, hogy a legjobb táborok legyenek könnyedén elérhetőek a Lovasok számára!

Táborokat szervező Partnereink arra törekszenek, hogy kicsik és nagyok, kezdők és haladók egyaránt jól érezzék magukat. Egyesek korosztályokra bontják a turnusokat, mások a programok körültekintő kiválasztásával és animálásával alakítják mindenki számára szuper élménnyé a táborozást sőt, kifejezetten felnőtteknek szervezett lovastábort is találsz!

Természetesen mindenhol alapvető, hogy a résztvevők lovakról megszerzett korábbi ismeretei csiszolódjanak, bővüljenek. Az elméletet gyakorlatba foglalva mindenki részt vesz a lovak ápolásában, ellátásában, ahogy egy vérbeli lovasnak illik.

Minden nap lovaglás!

A legtöbb helyen a lovastudás fejlesztésén van a hangsúly, de egyes Partnereinknél tereplovaglásra is van lehetőség, és olyan táborszervező is akad, aki a személyiség fejlesztését helyezi előtérbe. Csupa hasznos dolog, és mind-mind felejthetetlen élményekkel gazdagítja a résztvevőket!

A kiegészítő programok szintén igen változatosak– ügyességi és csoportos versenyek, strand, természetjárás, vadles, fogathajtás, kézműves foglalkozások, trambulin, country tánc és még sokáig sorolhatnánk…

Összességében: felejthetetlen nyári kaland lovakkal!

 

A Partnereink táboraiban eltöltött néhány nap kicsiknek és nagyoknak is bizonyosan életre szóló élmény. Ki ne szeretne részt venni egy táborban, ahol a jókedv és a szórakozás mellett a lovak és a természet közelségével együtt a lovaglás élménye is biztosított! Tekintsd meg Partnereink adatlapjait és csapj le a szabad helyekre Lovasok.hu Kártyáddal!

Partnereink kedvezményes lovastábor lehetőséggel:

Equus Kör

Texas Ranch

Gidrán Major

History Sportlovarda

Csemete Lovaspark

Ekvi Lovasklub

Dominika Ranch

Ajánld kedvenc szolgáltatódat Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek!

2019.05.20. Paraczky Cecília, a Lovasok.hu szerkesztősége

A képek forrása: pixabay.com

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.