Ajánló, Képzés,kurzus, Partner hír

Májusban indul a Nemzeti Lovasakadémia 2019/2020-as tanéve

A Nemzeti Lovasakadémia 2019/2020-as tanévének képzése 2019. május 18-án, szombaton kezdődik. A képzés minden, a lovaglást igényesen művelni kívánó lovas számára nyitott, speciális előképzettség nem szükséges. A képzés azonban nem csak igényes élménylovasoknak, hanem azoknak a szakembereknek is ajánlott, akik meg akarják újítani és magas szintre akarják fejleszteni szaktudásukat.

 

A Nemzeti Lovasakadémia képzése 3 éves, minden tanév 10 hónapos és májustól következő év februárjáig tart. ezalatt az elméleti és a gyakorlati képzés minden hónapban egy teljes szombatot vesz igénybe. Az elméleti és gyakorlati képzés a Kajászó-Szentpéterpusztai Lovardában történik. Emellett minden hónapban két lovasedzés kötelező a Nemzeti Lovasakadémia szabadon választott edzőjével, melyek időpontját szabadon lehet megválasztani az edzővel egyeztetve.

Elméleti képzés

Az elméleti képzés minden tanévben öt oktató részvételével zajlik. A tudásanyag kiterjed a lókiképzés átfogó elméletére, az etológiára/viselkedéstudományra, a lovas önismeretre, a kommunikációra, a konfliktuskezelésre, az állategészségügyre, a tartástechnológiára, az anatómiára, valamint a művészeti ábrázolásokra, mint a magyar lovaskultúra megismerésének eszközére. Az állandó fő tantárgy (lókiképzés-elmélet) mellett a többi tantárgy oktatása váltott tematika szerint történik.

Gyakorlati képzés

A gyakorlati képzés az elméleti tananyag gyakorlatban történő alkalmazására fókuszál, kezdve a lóval való kommunikációtól a befolyás kialakításán keresztül a lóval végrehajtandó feladatok (fordulatok, hajlítások, jármódváltások, stb.) tökéletes végrehajtásáig. Az első tanévben a kézen történő munkát, a második tanévben a campagne lovaglást, a harmadik tanévben a nyeregből történő hosszhajlításokat tanulják a hallgatók lépésben és ügetésben.

Végzettség

A hallgatók az elméleti és gyakorlati vizsgák sikeres teljesítése után okleveles minősítést és kiválósági tanúsítványt kapnak, amely a 3 éves képzés elvégzését igazolja. Emellett a kiváló minősítéssel végzett hallgatóit a Nemzeti Lovasakadémia ajánlólevéllel is jutalmazza.

 

A Nemzeti Lovasakadémia képzésének árából 5% kedvezmény jár akár az egész éves tandíjból!

Részletekért tekintsd meg a Nemzeti Lovasakadémia partner adatlapját!

 

A jelentkezési határidő: 2019. május 8., fizetési határidő május 10.

Jelentkezés és további információ a Nemzeti Lovasakadémia honlapján.

A képzés idén Erdélyben is elindul, melyről további információ az alábbi linkre kattintva található.

2019.05.03., Both Anna, Lovasok.hu
Forrás és képek forrása: www.nemzetilovasakademia.hu

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.