Ajánló

Most akár ingyen is lehet Lovasok.hu Kártyád!

Lovasbolt? Lovarda? Hotel, étterem, autószerelő vagy valami teljesen más? A lovasok mindenhol ott vannak! Legyen szó mobil szaküzletről vagy kávézóról, ha Neked fontos, számunkra is az! Ajánld kedvenc szolgáltatódat vagy üzletedet és mi felkeressük! Minden eredményes ajánlásért 1000 ponttal ajándékozunk meg!

Az elmúlt néhány hétben többek között számos lovasbolt, lovarda, szálláshely és képző csatlakozott Pegazus Élményprogramunkhoz. Új Partnereink adatlapjai folyamatos feltöltés alatt állnak – köztük olyan termékeket, szolgáltatásokat kínáló vállalkozásokkal, amelyek nem kifejezetten lovasok, de nagy mértékben megkönnyítik, szebbé teszik a lovasok életét.

Pezsdítő jakuzzi, forró szaunaélmény egy tereplovaglás után? Kikapcsolódást nyújtó kempingező hely étteremmel egybekötve, ahol újra feltöltődhetsz? Utazási nehézségekre megoldást nyújtó autókölcsönző? A Lovasok.hu Kártya elfogadóhelyek között mindet megtalálod!

Szeretnéd, ha a Te kedvenc lovasboltod, éttermed vagy szállásod is szerepelne elfogadóhelyeink között? Küldd be ajánlásodat és mi mindent megteszünk, hogy javasolt üzletedet, szolgáltatódat Partnereink között tudhatjuk és ezáltal kedvezményes lehetőségeket biztosíthassunk számodra, a lovasok számára!

Ajánlásonként 1000 forint értékű ponttal jutalmazunk meg!

Elfogadóhely ajánlásodért a Partnerünkkel kötött sikeres megállapodást követően 1000 forint értékű levásárolható pontot írunk jóvá Lovasok.hu Kártyádon! Öt sikeres ajánlással a Lovasok.hu Classic Kártya ára már meg is térült!

Nincs még Lovasok.hu Kártyád? Az ajándék akkor is jár!

Az ajánlásodért járó 1000 pont ebben az esetben sem vész el! E-mail címedet rögzítjük és ha úgy döntesz, csatlakozol a Lovasok.hu Kártyatulajdonosok közé, azonnal érvényesítjük ajándék pontjaidat!

Ismerd meg a részleteket és küldd be ajánlásod az alábbi linkre kattintva:

Ajánlok egy elfogadóhelyet >>

 

2019.05.05. Frisch Andrea, Lovasok.hu szerkesztősége

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.