Ajánló, Partner hír

Nem csak lovas termékek és szolgáltatások érhetők el kedvezményesen a megújult Lovasok.hu Kártyaprogramnak köszönhetően!

Egyre inkább megvalósulni látszik a cél, amelynek érdekében megszületett a Pegazus Élményprogram, hiszen nap, mint nap újabb lehetőségek nyílnak meg a kártyabirtokosok előtt!

Az nem is kérdés, hogy rengeteg színvonalas lovas program és szolgáltatás, a legjobb lovasboltok kínálata és lovas képzések sokasága vált kedvezményesen elérhetővé a Lovasok.hu Kártyaprogram segítségével.

Tudni szeretnéd, hogy mindezen felül milyen egyéb hasznos szolgáltatások és termékek várnak még?

A lovas turizmus csodálatos helyszínekre kalauzol el, ráadásul több helyre lehetőség van saját lóval is csatlakozni. De hogyan jutsz el oda? Lovasok.hu Kártyával utazásaid árából is sokat spórolhatsz, hiszen elfogadóhelyeink között találsz utánfutó és autókölcsönzőt is!

Nemzetközi lovas rendezvényekre járhatsz egész évben, ahol akár személyesen találkozhatsz a Világ legnagyobb lovasaival; Monty Roberts, Pat Parelli, Frédéric Pignon, és még sorolhatnánk! De mi a helyzet az angol tudásoddal? Ha gyakorlásra van szükséged, Lovasok.hu Kártyáddal kedvezményesen megalapozhatod, fejlesztheted a nyelvtudásod!

Kiegészítenéd otthonodat egy ízléses, egyedi műalkotással? Akár lovas, akár egyéb témában gondolkozol, partnereink között képzőművészt is találsz, aki egyéni megrendeléseket készít neked kedvezményesen! De a kulináris élményekhez is közelebb kerülhetsz, hiszen több, színvonalas éttermi szolgáltatást kínáló elfogadóhely is csatlakozott programunkhoz!

Itt az ideje, hogy felfedezd a Lovasok.hu Kártyával elérhető kedvezmények világát! Érdemes minél többször felkeresned az oldalt, hiszen Lovasok.hu Kártya elfogadóhely Partnereink adatlapjai folyamatos feltöltés alatt állnak!

Ismersz Te is olyan üzletet vagy szolgáltatót, akit szívesen látnál elfogadóhelyeink között? Minden beküldött ajánlásodért most 1000 forint értékben adunk ajándék levásárolható pontokat Lovasok.hu Kártyádra! Részletekért és ajánlás beküldéshez kattints IDE!

 

2019.04.02. Paraczky Cecília, Lovasok.hu szerkesztősége

A képek forrása: pixabay.com

 

 

 

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.