Ajánló, Partner, Partner bemutató, Partner hír, Rendezvény

Nyílt edzés az Epona Spanyol Lovasiskolában!

Rajongója vagy a spanyol lovaknak és a spanyol lovasiskola lélegzetelállító bemutatóinak? Szeretnél megnézni élőben egy vérbeli spanyol lovas edzést? Május 4-én maga Francisco Javier Ruiz Garrido, az Epona Spanyol Lovasiskola spanyol születésű edzője fog nyílt edzést tartani! Ne maradj le róla!

Képzelj el egy spanyol lovasbemutatót: a lelátókon feszült csend, a színpadon a reflektorfényben feldíszített lovak és lovasok. És mindenki tökéletesen, nyugodtan dolgozik.

Ugyanígy Francisco Javier Ruiz Garrido, aki az edzéseken a legnehezebb iskolafeladatokat is teljes kiegyensúlyozottsággal, mosollyal az arcán lovagolja. Eközben a ló teljes figyelmét lovasára összpontosítja, akiben megbízik, és akinek az utasításait mindig szívesen végrehajtja.

Hogyan lehetséges ez? A nyílt edzés betekintést nyújt a kulisszák mögé!

Francisco Javier Ruiz Garrido lovasbemutató közben

Az iskola lovasainak küldetése

Javier a jerezi Királyi Spanyol Lovasiskolában tanult lovas, aki a híres Domecq család meghatározó lókiképzője és versenyzője, valamint az  Epona Spanyol Lovasiskola állandó edzője, mentora és bemutató lovasa.

Az iskola célja, hogy a magyar lovaskultúrát ápolja, megőrizze, és ehhez magas szintű lovas szakemberek képzésével, lovas bemutatók szervezésével, és nyílt edzésekkel járul hozzá.

Mindemellett kiváló spanyol vérvonalú lovakat tenyésztenek, és az innen származó mének vérfrissítés céljából többek között lipicai lovakat is fedeznek.

Ugye Te is kedvet kaptál, hogy ellátogass az Epona Spanyol Lovasiskola edzésére? Részvételi szándékodat az iskola elérhetőségein keresztül jelezheted, amelyeket megtalálsz a Lovasok.hu Kártya elfogadóhely adatlapján!

Lovasok.hu kártyabirtokosként kedvezményesen válthatsz belépőt az Epona Spanyol Lovasiskola nem mindennapi nyílt edzésére!

Ajánld kedvenc szolgáltatódat Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek!

2019.04.14. Paraczky Cecília, a Lovasok.hu szerkesztősége

A képek forrása: http://epona.hu/

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.