Ajánló, Partner, Partner bemutató

Prémium márkák széles választéka a KLP lovasfelszerelés boltjaiban!

A KLP Lovasfelszerelés egy 1988 óta működő vállalkozás, ahol lovasfelszerelések hihetetlenül széles választéka várja a vásárlókat! A cég több kiváló márka kizárólagos magyarországi importőre és mégtöbb prémium márka forgalmazója. A választék kéthetente frissül, így szinte minden felmerülő igényt képes kielégíteni.

Itt mindent megtalálsz, ami csak felmerülhet a lovak kapcsán, legyen szó lovas ruházatról , kellékekről, kiegészítőkről, vagy lovas ajándéktárgyakról! Mindent könnyen beszerezhetsz ami a lótartáshoz és a lovagláshoz szükséges lehet! Minden lovasfelszerelés fellelhető itt, az angol és western stílus kedvelői számára egyaránt.

A budapesti üzlet hatalmas, több mint 200 m2 –es alapterületével biztosítja a széles termékkínálat számára a helyet. A vásárlók itt a különleges lovasfelszerelésektől kezdve a hétköznapibb, ám kiváló minőségű termékekig mindent megtalálnak, amire csak szükségük lehet!

Kecskeméten is található egy részben outlet-ként működő üzlet, ahol az akciós termékek mellett a teljes kínálat fellelhető. A mindig naprakész webáruház pedig rendelkezésre áll az elfoglaltabb, vagy az üzletektől nagyobb távolságban élő vevők számára.

Ugye Te is kedvet kaptál, hogy ellátogass ebbe a sokoldalú, vevőközpontú lovasboltba? Ne felejtsd el, hogy Lovasok.hu Kártyabirtokosként a KLP Lovasfelszerelés boltjaiban kedvezményesen vásárolhatsz Tattini termékeket! Kattints, és tekintsd meg partnerünk elfogadóhely adatlapját!

 

Ajánld kedvenc szolgáltatódat Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek!

2019.04.26. Paraczky Cecília, a Lovasok.hu szerkesztősége

A képek forrása: KLP Lovasfelszerelés

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.