Ajánló, Képzés,kurzus, Partner, Partner bemutató, Partner hír

Színvonalas lovas tanfolyamok közül válogathatsz 2019-ben is az OKTÁV Továbbképző Központ szervezésében!

Lovakkal szeretnél dolgozni? Szakirányú végzettség és megfelelő tudás birtokában könnyebb elhelyezkedni. Az OKTÁV Továbbképző Központ ötféle lovas képzése idén is a tanulni vágyó lovasok rendelkezésére áll! 

Magyarország egyik legnagyobb felnőttképző intézménye, az OKTÁV Továbbképző Központ már több évtizede áll a felnőttképzés szolgálatában. A lovakkal foglalkozók szakképesítésében is jelentős szerepet vállal ötféle rendszeresen elérhető, piacképes és korszerű lovas tanfolyamának indításával.

Az általuk kitűzött cél az “Élethosszig tartó tanulás” gyakorlati megvalósításának elősegítése arra törekedve, hogy a tanulni vágyó felnőttek befektetései piacképes szaktudással és megfelelő szakképesítéssel térüljenek meg. Szakmailag jól megalapozott képzéseiket folyamatosan korszerűsítik és széles körben elérhetővé teszik azzal, hogy igény esetén az ország több pontján is szerveznek tanfolyamokat. Az OKTÁV-nál kiemelkedően fontosnak tartják a gyakorlati oktatást, így a résztvevők valódi tapasztalatokra tehetnek szert a képzések során.

Az utóbbi néhány évben kiemelkedően sokan végezték el az OKTÁV lovastúra-vezető tanfolyamát. Ennek egyik fő indítéka az volt, hogy a következő rendeletben rögzített feltételeknek szerettek volna eleget tenni: 14/2008. (XII. 20.) ÖM rendelet a lovas szolgáltató tevékenységről. Ez a rendelet szabályozza, hogy az egyes lovas tevékenységek, milyen bizonyítványok birtokában végezhetők.

Ha Te is szeretnél egy megbízható továbbképzés keretében megfelelő elméleti és gyakorlati tudáshoz jutni, amely egyben végzettséget is biztosít számodra, válaszd ki a számodra legmegfelelőbb képzést és jelentkezz! Lovasok.hu kártyabirtokosként most akár 15000 Ft-ot is megspórolhatsz a tanfolyamok árából!

Az elérhető helyszíneket és az induló képzések részleteit  az elfogadóhely adatlapján találod.

 

2019.03.26. Paraczky Cecília, Lovasok.hu szerkesztősége
A képek forrása: https://pixabay.com

 

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.