BEMUTATKOZIK A PEGAZUS ÉLMÉNY VODAFONE FLOTTA

A Lovasok.hu és Vodafone összeköti a lovasokat!

TELEFONÁLJ MOSTANI SZÁMLÁD TÖREDÉKÉÉRT LOVASOK.HU KÁRTYÁVAL!

A lovak kiváló tanítómestereink, bármikor mosolyt tudnak csalni az arcunkra, célokat, kihívásokat fogalmaznak meg, komoly összetartó erejük van. Diák, orvos, pék vagy autószerelő – ha lovakról van szó, bárkivel könnyű megtalálni a közös hangot!

A Lovasok.hu mindent megtesz, hogy ezt az összetartást erősítse!

Ezért is alkottuk meg a Lovasok.hu Kártyaprogramot, amelyen keresztül nem csak élményekkel gazdagodhatsz, de sok-sok kedvezményes lehetőséget, gyakorlati előnyöket biztosítunk és megkönnyítjük a kommunikációt a lovasok között.

Tartsd a kapcsolatot szeretteiddel, barátaiddal, ismerőseiddel, lovas társaiddal mobilodon keresztül a kiváló feltételekkel rendelkező Pegazus Élmény Vodafone flottán keresztül.

MIT NYERSZ VELE, HA A PEGAZUS ÉLMÉNY VODAFONE FLOTTÁT VÁLASZTOD?

KIVÁLÓ LEFEDETTSÉG

Szeretnéd, ha az erdő közepén is épp ugyanolyan tisztán tudnál telefonon beszélni, mintha csak a főutcán sétálnál? A mobiltelefon a lovasok számára sokszor életmentő szerepet tölt be – válaszd a Pegazus Élmény Vodafone flottát, amely kiváló lefedettségének köszönhetően mindig számíthatsz rá!

ALACSONY KÖLTSÉG

Csökkentsd a havi telefonkiadásod, költsd inkább a lovadra! A Pegazus Élmény Vodafone flottáján keresztül minden Vodafone-ossal ingyenesen beszélhetsz!

MAGAS ADATFORGALOM (ÁLLANDÓ INTERNET)

Te sem tudsz leállni a lovasvideók böngészésével? Te sem bírod ki hazáig, hogy feltöltsd lovasélményeidet a közösségi felületekre? Oszd meg videódat, képeidet az adatmennyiséged fogyasztása nélkül Facebookon, Instagramon, Twitteren, Pinteresten vagy Snapchaton a Social Pass alapszolgáltatással!

ÉLMÉNYEIDET AZONNAL MEGOSZTHATOD SZERETTEIDDEL

Lovas rendezvény? Verseny vagy csak egy gyönyörű naplementében lencsevégre kapott pillanat lovaddal? Fotóidat, videóidat adatfogyasztás nélkül, alapszolgáltatással oszthatod meg Messengeren, Viberen vagy akár Whatsappon Connect Pass alapszolgáltatással!

CSATLAKOZZ TE IS A PEGAZUS ÉLMÉNY VODAFONE FLOTTÁHOZ!

A Flottához való csatlakozás korlátozottan, csak Lovasok.hu Kártyával lehetséges. Kártya igényléshez kattints a gombra.