Egyéb kategória

Lovas ajándékvadász – ha nincs ötleted, mi segítünk!

Közeleg a nagy nap, de kifogytál az ötletekből, mivel lephetnéd meg szeretteidet? Valami különleges ajándékon töröd a fejed, mégsem jut eszedbe semmi? Nem probléma, hiszen ebben a cikkben segítünk kiválasztani a tökéletes lovas ajándékot, legyen szó születésnapról, névnapról, évfordulóról, vagy bármilyen alkalomról.

Az alkalom tehát legyen bármi, ötleteinket könnyen személyre szabhatod kedved szerint. Mutatjuk is, hogyan!

Pólóból sosem elég! Ezzel a kijelentéssel szerintem mindannyian egyetértünk. Pláne akkor, ha kedved szerint tervezheted meg a kiszemelt pólót. Bár lovas pólók terén nehezen lehet mellé fogni – egy vérbeli lovas, bármilyen mintának örül, ami csak egy kicsit is hasonlít egy lóra. Persze minél kreatívabbak az ötleteid a mintákat illetően, annál jobb! Ha viszont tavaly is éppen pólót kapott tőled születésnapjára, az sem probléma, hiszen a tárgyakra történő nyomtatás ma már ritkán ütközik korlátokba. Így készíttethetsz akár bögrét, párnát, esetleg vászontáskát is – határ a csillagos ég! Partnereink pedig szívesen segítenek a megvalósításban.

Nincs az a lovas, aki ne örülne egy új ló- vagy lovas felszerelésnek! Egy új kobakra, nyeregre, kantárra, kengyelre, vagy éppen öltözetre van szüksége? Bármi is az, itt biztosan megtalálod. Ha nem vagy biztos a választásodban, egy lovas ajándéktárgynak is biztosan örülni fog! Látogass el Partnereink lovasboltjaiba, és találd meg a tökéletes ajándékot Számára!

Ajándékozottad odavan a művészeti alkotásokért? Gyűjti a mécsestartókat, kulcstartókat, fa dobozokat,  hűtőmágneseket, asztali díszeket, vagy bármit, ami kézzel készített darab? Akkor egy pirográfus által készült különlegesség lehet számára a megfelelő ajándék! A téma pedig sokszínű, akár a kedvenc fotóját lovával, akár egy közös képet szeretnél Neki adni, a lehetőség adott!

 

Úgy érzed, cikkünk segített megtalálni a megfelelő ajándékot? Ha mégsem, akkor se csüggedj! Látogass el Lovasok.hu Kártya elfogadóhelyeink adatlapjaira, ahol sok-sok kedvezményes ajánlat várd, mellyel meglepheted szeretteidet!

 

Ajánld kedvenc szolgáltatódat Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek!

2019.06.24. Kurucz Linda, Lovasok.hu gyakornok

Képek forrása: Pixabay

 

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.