Egyéb kategória

Miért érdemes lovas végzettséget szerezni?

Manapság már itthon is egyre többen elvárják, hogy aki lovakkal foglalkozik, legyen az lovász, belovagló, lovasoktató, túravezető, stb. annak legyen szakmai végzettsége. Persze a munka minőségét nem csupán a végzettség határozza meg, hanem nagyon is fontos tényező maga a szakember személye is. Miért ne szerezhetnél végzettséget egy olyan szakmából, amiben egyébként is jó vagy?

Ha szeretnél másokat segíteni

Másokon segíteni fantasztikus dolog. Aki kellően elhivatott ezirányban, és jó barátságban van a lovakkal, annak érdemes egy olyan képzést elvégezni, amely után hivatalosan is segíthet embertársain lovak segítségével. Nagyon szép szakma többek között a lovasterapeuta, de napjainkban egyre jobban elismerik a lovas tréninget és coaching-ot is, mint segítő-fejlesztő tevékenységet -már utóbbiakhoz is találhatsz színvonalas, valódi tudást nyújtó képzéseket.

Ha szeretnél minél több tudás birtokában lenni

Ha egyszerűen érdeklődő vagy és szeretnél minél tájékozottabb lenni, akkor egy lovas képzés csak pluszt jelenthet számodra! Értékes tapasztalatok, ismeretségek, sőt, akár életre szóló barátságok is köttetnek egy iskola elvégzése során. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Ha szomjazod a tudást, akkor soha nem lesz eleged a tanulásból..

Ha szeretnéd továbbadni tudásodat

Ha vannak benned tanítói képességek, szívesen tanulnak tőled a nálad kevésbé tapasztaltabb lovasok akár lovaglást, akár idomítást, a lóval való bánásmódot, kommunikációt, akkor nem szabad elfecsérelned a lehetőséget! Keress egy szakmailag színvonalas, hozzád közel álló képzést és kamatoztasd tudásodat mások képzésén, fejlesztésén keresztül.

Ha egyszerűen csak lovakkal szeretnéd tölteni az idődet

Ha mindened a ló és szereted őket ellátni, ápolni, akkor a különféle lógondozó és lovász képzéseket neked találták ki! Bizony, egyre magasabbak az elvárások ezekben a berkekben is- a lótulajdonosok egyre inkább elvárják, hogy megfelelő tudással és végzettséggel rendelkező munkaerő foglalkozzon lovaikkal.

A lovak kiképzéséhez rengeteg türelem, és megfelelő szakértelem szükséges. Ha odavagy a lovakért, örömödet leled a kiképzésükben és szeretnéd az időd nagy részét erre szánni, akkor a különféle lókiképző tanfolyamok és iskolák segítségével magasabb szintre léphetsz!

Ha kedvet kaptál egy hasznos tanfolyam, továbbképzés, vagy akár egy komolyabb lovasiskola elvégzéséhez, böngéssz egy kicsit Partnereink adatlapjai között, és találd meg a számodra megfelelő kurzust, amelyet Lovasok.hu Kártyáddal kedvezőbb feltételekkel végezhetsz el!

 

Ajánld kedvenc szolgáltatódat Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek!

2019.07.10. Paraczky Cecília, a Lovasok.hu szerkesztősége

A képek forrása:Pixabay.com

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.