Egyéb kategória, Lovastábor

Miért érdemes lovastáborban csiszolni lovastudásunkat?

Teljesen mindegy, hogy éppen most kezdtél el barátkozni a lovaglás gondolatával, hogy már az alapokat elsajátítottad, vagy éppen profi szinten ismered a lovas élet csínját-bínját. Egy lovastábor, bármilyen szinten is vagy, mindig szuper megoldás!

Gyerekkorban sokkal fogékonyabbak vagyunk új dolgok tanulásában, ezért is érdemes kihasználni a nyári szünetet arra, hogy valamit tanuljunk, ezúttal szórakoztatóan, és legfőképpen azért, mert szeretnénk. Sok szülő jó megoldásnak találja, ha a gyerek nyáron sem unatkozik, tele van energiával, így különböző izgalmasabbnál izgalmasabb táborlehetőségek közül válogat.

Ebben a cikkben megosztjuk Veletek, miért érdemes lovastáborokban elsajátítani tudásunkat.

Amint már említettük, gyerekként sokkal rövidebb idő alatt, hatékonyabban tanulhatunk meg szinte bármit, legyen szó akár egy idegen nyelvről, hangszeren való játszásról, vagy éppen lovaglásról.

Ha egyébként év közben is tanulunk lovagolni, egy tábor a legjobb lehetőség arra, hogy az eddigi tudásunkat, tapasztalatainkat felfrissítsük, megismerjünk sok-sok új lovast, és természetesen maradjon idő játékra is.

Egy lovastábor programjai sokszínűek. A túráktól kezdve, a jó időben strandoláson át, a lovakról való gondoskodásig, itt minden megtalálható. Ahány tábor, annyi különböző variáció. Kisebb-nagyobb csoportok, rövidebb-hosszabb ideig tartó táborok, elméleti és gyakorlati oktatások, mindegyik egyedi a maga módján.

Ha év közben nem vettél részt lovasoktatáson, vagy egyéb lovas programokon, de a tábor gondolata meghozta hozzá a kedved, akkor se szalaszd el a lehetőséget! Sosem késő elkezdeni!

Természetesen, ha felnőtt fejjel jutottál el odáig, hogy vonz a lovas élet, számtalan táborlehetőség közül választhatsz, hiszen a táborok nem csak haladó lovasok miatt, és nem kizárólag gyermekek számára indulnak.
Kezdőként vagy haladóként, akár gyerek, akár felnőtt számára egy lovas közösségben mindig lesz hely.

Fontos, hogy akár az alapokról, akár magasabb szintű tudás megszerzéséről van szó, szakemberek, oktatók segítségével lehet a leghatékonyabban és a legbiztonságosabban tanulni. Emellett, egy tábor legfontosabb célja, hogy a jókedv garantált legyen, így a kellemest és hasznost összegyúrva jó társaságban tudjuk élvezni a nyarat, a jó időt, a gyönyörű tájakat, ahol járunk, azt, hogy lovasokkal, nem utolsósorban kedvenceinkkel, lovakkal vagyunk körülvéve.

Ha életre szóló élményre vágysz, Te is megtalálhatod a számodra legjobb választást. Szólj a barátaidnak is, hogy ők se maradjanak le életetek legjobb nyári táboráról!

Érdeklődnél más lovas programok iránt is? Nézz körül az oldalunkon további Partner ajánlatokat böngészve, ahol Lovasok.hu Kártyáddal kedvezményesen vehetsz igénybe különböző szolgáltatásokat!

 

Ajánld kedvenc szolgáltatódat Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek!

2019.07.12. Kurucz Linda, Lovasok.hu gyakornok

Képek forrása: Bigstock.com

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.