Ajánló, Egyéb kategória, Partner

Nem tudod, hol töltsd a nyári szabadságod? Nekünk vannak ötleteink!

Itt a nyár, de még semmi programod nincsen a szabadság idejére? Kikapcsolódásra vágysz, ugyanakkor kalandot keresel? Rengeteg ötletünk van, amelyek talán a segítségedre lesznek abban, hogyan válassz helyszínt úti célul.

Ha nyaralásról van szó, nem kell feltétlenül külföldre utaznunk, hiszen itthon is megannyi felfedezésre váró helyek közül tudunk választani. Természet- és állatbarát vagy? Esetleg új dolgokat fedeznél fel? Itt lehetőségek széles tárháza nyílik meg előtted!

Természetesen, mi Lovasok, nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy az év minden napján szeretjük lovakkal körülvenni magunkat. Miért ne kössük össze a pihenést a felfedezéssel, a kellemest a hasznossal? Keressünk a közelben lovas és más izgalmas programokat is! Akár család, akár barátok számára rengeteg típusú szolgáltatás vehető igénybe, legyen szó állatsimogatóról, lovaglásról, lézerharcról, vagy akár kalandparkról.

Pihenésre vágysz?

Jobban szereted a régebbi stílusú házakat? Esetleg wellness imádó vagy? Vonz a francia kultúra? Talán egy romantikus hétvégét szeretnél eltölteni pároddal? Elfogadóhelyeink sokszínű ajánlatai között kedved szerint válogathatsz!

Ha szeretteiddel tervezed a nyaralást, Partnereinknél biztosan találsz gyermekeknek, vagy akár az egész családnak szóló izgalmas programlehetőségeket, sőt, sok helyen bababarát szolgáltatások is elérhetőek.

Szuper kikapcsolódás lehet egy nyugtató wellness fürdőzés is, kiváltképp, ha előtte bejárhatjuk a környéket egy jó kis gyalog-, vagy lovastúra keretében. Partnereink egytől-egyig hangulatos, idilli helyeken, a természet közvetlen közelségében létesítették szálláshelyeiket, így mindez nem akadály! Ha vonz a természet, náluk biztosan megtalálod a tökéletes helyszínt!

Egy ilyen nyaralás során garantáltan feltöltődhetsz energiával, így újult erővel térhetsz vissza a mindennapokba.

Ha kedvet kaptál, hogy ilyen helyen töltsd a szabadságodat és még nem találtad meg a megfelelő úti célt, böngéssz egy kicsit Lovasok.hu Kártya elfogadóhelyeink adatlapjai között, hátha rátalálsz egy jó lehetőségre, melyet Kártyabirtokosként kedvezményesen igénybe vehetsz!

 

Ajánld kedvenc szolgáltatódat Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek!

2019.06.23. Kurucz Linda, Lovasok.hu gyakornok

Képek forrása: Pixabay

 

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.