Felhasználói szabályzat

A Lovasok.hu Kártyával a felhasználó (továbbiakban: Felhasználó) a Lovasok.hu Kártya elfogadóhelyei (továbbiakban: Partner) által nyújtott kedvezményeket vehet igénybe, az alábbi szabályok szerint:

Lovasok.hu Classic Kártya: 3%-tól. (Szimpla kedvezmény)

Lovasok.hu Silver Kártya: 8%-tól. (Dupla kedvezmény)

Lovasok.hu Gold Kártya: 8%-tól. (Dupla kedvezmény)

A Pegazus Online Média Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) a Classic és Silver kártyákat éves kártyadíj ellenében bocsátja a vásárló részére. Gold kártya vásárlását Szolgáltató időszakosan teszi lehetővé éves kártyadíj megfizetése ellenében, illetve a Silver kártya Tulajdonost aktivitása alapján jutalmazhatja Gold szintű kártya odaítélésével. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy további törzsvásárlói kártyatípusokat bocsásson ki, melyekre vonatkozó szabályokat egyedi szerződésben határozza meg.

Kártyaérvényesség

A Szolgáltató ügyfél kártya a Kibocsátó tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsájt. A kártya visszavonásig illetve az előfizetési díj által meghatározott lejárati ideig érvényes. Az érvényesség lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe.

A pontok gyűjtése

Az ajándékpontok 500 Ft elköltött összeg egységenként kerülnek jóváírásra.

Classic Kártya esetén: 1 pont / 500 Ft.
Silver Kártya esetén: 2 pont / 500 Ft.
Gold Kártya esetén: 3 pont / 500 Ft.

A kártya át nem ruházható, a rajta levő pontok készpénzre nem válthatóak. Előleg fizetésekor pontok számítása nem történik, a vásárlás lezárásakor kerülnek jóváírásra a pontok.

A kártyán található pontokról a Felhasználó a Szolgáltató weboldalán (http://kartya.lovasok.hu) illetve a Lovasok.hu Kártya facebook oldalán (https://www.facebook.com/lovasokhu.klubkartya/) tájékozódhat.

A pontok felhasználása

A gyűjtött pontokat a Vásárló beválthatja a Lovasok.hu Kártya boltban (kartya.lovasok.hu/bolt).

A pontok beváltásához a kártyát kötelező aktiválni. Kártyáját aktiválhatja és az aktuális kártyaegyenlegéről információt kaphat a Szolgáltató weboldalán (http://kartya.lovasok.hu) illetve a Lovasok.hu Kártya facebook oldalán (https://www.facebook.com/lovasokhu.klubkartya/).

Ajándékkártya

A befizetett összeg a Szolgáltató kártyára feltöltésre kerül, amely 100% értékben levásárolható. Ebben az esetben nem pontokat, hanem Ft-összeget töltünk fel a kártyájára.

Elfogadóhelyek

A Lovasok.hu Kártya elfogadóhelyek száma folyamatosan bővül, listája folyamatosan frissül, tájékozódni a http://kartya.lovasok.hu/index.php/map/ oldalon tud.

E-mail értesítések

A kártyával kapcsolatos eseményekről automatikus e-mail értesítéseket küldünk. Az értesítő e-maileket lemondani az e-mailben található leiratkozó linkre kattintva van lehetőség.

Adatrögzítés

A kártya érvényesítéséhez szükséges adatokat a Szolgáltató az Adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően a rendszerben rögzíti.

Adatkezelés

A Szolgáltató tájékoztatja Felhasználóit, hogy a Lovasok.hu Kártya programban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A Felhasználó a regisztrációs lap kitöltésével, aláírásával, leadásával önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Szolgáltató, minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsa, teljes körűen kezelje, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre, az Adatkezelési szabályzatban foglaltak alapján.

Az adatbázisba kerülő személyes adatok kizárólag a Szolgáltató marketing és reklám céljaira kerülnek felhasználásra, harmadik személy részére nem kerül kiadásra. Kérésre a Szolgáltató az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszerből, felfüggeszti a reklámanyagok küldését.

A kártya végleges regisztrációjáról a Felhasználó e-mailben kap értesítést, mellyel egy időben a kártya aktívvá válik.

A kártya elvesztése, meghibásodása

A kártya elvesztése és sérülése esetén a kártyatulajdonosnak lehetősége van a kártya cseréjére. Kártyacserét a személyi azonosságának igazolásával a kartya@lovasok.hu e-mail címen igényelheti. Kártyacsere esetén a kedvezményt 48 óra elteltével tudja igénybe venni. Az első kártya cseréje ingyenes, azonban minden további kártya csere esetén Felhasználó 1.990 Ft-ot köteles megfizetni Szolgáltatónak.

Elérhetőségek:

Telefonszám:

E-mail cím: kartya@lovasok.hu