Ajánló, Képzés,kurzus, Partner, Partner bemutató, Partner hír

Milyen új ismereteket szerezhetsz a FreeHorseStyle oktatások során?

Miről is szól a FreeHorseStyle? Mi különbözteti meg a természetes és erőszakmentes lókiképzés módszereitől? Tulajdonképpen ugyanabból indul ki, de még jobban felhívja a figyelmet arra, hogy harmonikus kapcsolat csak úgy alakulhat ki ló és lovas között, ha mind a ketten profitálnak a közös munkából. Elsősorban a szabadságérzet megélését helyezi fókuszba, lehetőség szerint mindenféle felszerelés és segédeszköz nélkül – legalábbis kezdetben. A közös nevező pedig a lovak elméjének ismerete és a megfelelő kommunikáció.

FreeHorseStyle, vagy “szabad ló stílus” tehát kicsit túlmutat az erőszakmentes lókiképzésen, kicsit jobban elmélyül a lovak elméjének rejtelmeiben. Felhívja a figyelmet arra, hogy: “Kötőfékkel és nélküle is lehet túlzottan nagy nyomást helyezni egy lóra, s ezáltal megtörni őt.” -Török György. Ez egy figyelmeztetés, hogy először tényleg ismerjuk meg egymást a lóval és ne próbáljuk meg ráerőltetni az akaratunkat. Ezek a módszerek tehát alapvetően nem különböznek egymástól, inkább kiegészítik egymást. Hiszen a lényeg ugyanaz:

“Szeretet, partnerség és tökéletes kommunikáció. Ez egy szuper formula!” Török György

Török György célja nem az, hogy minden lovasból felszerelés nélküli lovast faragjon, hanem a FreeHorseStyle segítségével mutatja meg, mennyire sikeres és harmonikus partnerviszony alakítható ki akár egy sportlovas és lova között is. Ezzel szeretné nem csak a hobbilovak, hanem a sport és versenylovak életét is jobbá tenni. Ehhez kialakított egy elméleti és gyakorlati oktatást is tartalmazó képzés-sorozatot, amely segít megérteni a lovak “működését” és ezen keresztül segíti a valódi, boldog partneri viszony kialakulását ló és lovasa között.

Ha Te is szeretnél jobban elmélyülni a lovak elméjének tanulmányozásában és ezzel minden eddiginél szorosabb barátságot, együttműködést létrehozni lovaddal, akkor tekintsd meg Török György Lovasok.hu kártyaelfogadóhely adatlapját és jelentkezz kedvezményes áron!

2019.03.27. Paraczky Cecília, Lovasok.hu szerkesztősége

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.