Képzés,kurzus, Partner, Partner bemutató, Partner hír

Színvonalas lovasoktatás és versenyzési lehetőség a Szőlőhegyi Lovasudvarban!

Lovakból és lovardákból soha nem elég! Győr vonzáskörzetében, egy erdő közepén található a Szőlőhegyi Lovasudvar, ahová szeretettel várnak kicsiket és nagyokat egyaránt. Legyen a cél hobbilovaglás vagy a lovas sport versenyszerű űzése, a Szőlőhegyi Lovas- és Rekreációs Sportegyesület a lovasok szolgálatában áll.
Szőlőhegyi; mert a Győrtől nem messze található Szőlőhegynek nevezett kis falusias lakóövezet ad otthont a lovasudvarnak. Lovas; mert a lehető legtöbb lovas programmal kapcsolatban áll. Rekreációs; mert a szabadidő eltöltésének egyik leghasznosabb formája a lovazás, a lovak közelségében eltöltött kikapcsolódás.

Itt, ebben a hangulatos lovardában nem kevesebb, mint 15 kedves, jól képzett ló, illetve póni várja a lovasokat akár már három éves kortól. Nekik, és a lovasoktatóknak köszönhetően itt igényes hobbilovassá formálódhatsz és ha szeretnéd, megmérettetni lovas tudásodat, versenyzési lehetőséget is biztosítanak számodra. Az oktatók minden korú és méretű lovas számára megfelelő társat választanak, így garantált a kényelmes és biztonságos lovaglási élmény, akár rendszeres vendéggé válik, akár csak egy kirándulás keretében tért be a lovasudvarba.

A haladó lovasok túravezető felügyeletével bejárhatják lóháton a környéket, a dimbes-dombos, erdős területet, amely a lovasudvart körbeveszi. Az egyesület abban a szellemben alakult, hogy a lovakkal együtt a természetet is közelebb hozza a városi forgatagból kiszabadulni vágyó emberek számára.
Ha szeretnéd egy természetközeli, családias hangulatú, mégis szakmailag színvonalas lovardában fejleszteni lovas tudásodat, tekintsd meg a Lovasok.hu Kártya elfogadóhely adatlapját, hiszen kártyabirtokosként kedvezményesen vásárolhatod meg 10 alkalmas bérletedet lovasoktatásra a Szőlőhegyi Lovasudvarban!

Ajánld kedvenc szolgáltatódat Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek!

2019.04.17. Paraczky Cecília, a Lovasok.hu szerkesztősége

A képek forrása: www.szolohegyilovasudvar.hu/

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.