Ajánló, Partner, Partner bemutató, Partner hír

Kikapcsolódás, kaland és garantált feltöltődés Erdélyben, a Sopárkút Panzióban!

Gyönyörű lankák, magas hegycsúcsok, hagyományos székely vendégszeretet, lovak, és lovaglás minden mennyiségben! Ugye, Te is szívesen kirándulsz egy ilyen helyen? A Sopárkút Panzió egész évben várja a kikapcsolódni vágyó lovasokat!

A Sopárkút Panzió Hargita megyében, Székelyudvarhely és Csíkszereda közelében, Homoródfürdőn található egy csendes, vadvirágos, erdei tisztáson.  Ez egy igazi, otthonos kis panzió, ahol vendégszerető házigazdák fogadják a városi nyüzsgésből kiszabadulni vágyó vendégeket.

A környéken vadregényes erdőségeken és hegyi kaszálókon keresztül ívelő túraútvonalak állnak rendelkezésre, melyeket bejárva egyedülálló természeti értékekkel találkozhatnak a túrázók. A túrák során olyan helyekre jutnak el a vendégek, mint a festőien szép Vargyas-szurdok, és a Fenyős-patak völgye, ahol a helyi vasolvasztóban egykor Gábor Áron öntötte ágyúit.  Ellátogatnak a Csíkszentimrei Büdösfürdő kénes gödreihez, ahol maguk is megtapasztalhatják a vulkáni kigőzölések gyógyító erejét, amit a székelyek már több mint 500 éve ismernek. A fenyőerdő  és az 1300 méteres magasság tiszta levegője, csendje és nyugalma, és a nyugodt, biztos lábú túralovak jelenléte a lelket is gyógyítják.

 

Egy ilyen erdélyi lovastúra kihagyhatatlan lehetőség azok számára, akik természetközeli kikapcsolódásra vágynak, de nem rettennek el egy kis lovas kalandtól sem!

Ha a leírtak felkeltették az érdeklődésed, tekintsd meg a Lovasok.hu Kártya elfogadóhely adatlapját, és jelentkezz egy fantasztikus hegyvidéki lovastúrára a Sopárkút Panzió szervezésében!

Ajánld kedvenc szolgáltatódat Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek!

2019.04.12. Paraczky Cecília, a Lovasok.hu szerkesztősége

A képek forrása: facebook.com/soparkutpanzio

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.