Rendezvény

Festmények és lovak – interaktív kiállítás

Festmények egy fedeles lovardában? Sőt. Nem falon felakasztott képeket láthatsz majd, hanem térben elhelyezett alkotásokat. Ráadásként Báró ló is aktív részese lesz a kiállításnak. Nem, nem állt több órát modellként, hogy megörökítsék, hanem besétálunk a képek általi térbe és részesévé válunk az átlátszó anyagra festett képeknek. Izgalmas terek, formák, hangulatok jönnek így létre, ami egyedülálló élményt nyújt a kiállítás látogatóinak.

A program Máté Beáta és Ádány Tímea gondolatébresztő bevezetőjével indul, mely többek között egyediségről, szerethetőségről, elidegenedésről, dinamikáról szól majd. Olyan fogalmakról, melyek fontosak az életünkben, melyek néha gátolnak, néha motiválnak bennünket, néha kimondjuk őket, néha csak érezzük.

Ezt a hangulatot erősíti, hogy egyszercsak Báróval megjelenünk a képek között. Nem hagyományos lovas bemutató lesz ez, hanem hangulatokat mutatunk meg a festményeken átsejlő lóval.

A lovas rész alatt Müllerné Topor Ágnes handpan-en játszik majd, fokozva ezzel a különleges hangulatot. Ez a hangszer sem túl ismert még. Érdemes kihasználni a lehetőséget, hogy élőben, gyakorlatilag egy mini koncerten meghallgassátok.

Jelentkezés:
A programra az adany.timea@gmail.com és a szemese9@gmail.com e-mail címeken lehet jelentkezni.

A részvételi díj előreutalással rendezhető:

10918001-00000078-70280004
Unicredit Bank
Szabó Emese Hajnalka
Megjegyzésbe kérem beírni: „kiállítás”

A helyszínen nincs jegyvásárlási lehetőség, így előreutalással tudod a helyed biztosítani.

A program egyszeri és megismételhetetlen. Tedd szabaddá magad 13-án, hogy része legyél ennek a különleges hangulatnak. A program 17-19 óráig tart.


Ne feledd, a Tréning Központ által szervezett minden rendezvény belépőjéből 5-10-15% kedvezmény jár a Lovasok.hu Kártyatulajdonosok részére kártyatípustól függően.

www.allatasszisztalttreningkozpont.hu

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.