Ajánló, Rendezvény

Hihetetlen produkció egy száguldó ménessel! – Lorenzo – „Suttogók az Arénában”

Lorenzo neve Monty Roberts-éhez hasonlóan egyetlen lovas számára sem cseng ismeretlenül. Azonban a rengeteg lenyűgöző kép és videós felvétel, amely valóban óriási számban van jelen a világhálón a nem lovasok körében is híressé tette a francia lóidomárt. Az az elképesztő dinamika, lendület és szabadságérzet, amely előadásaiban megelevenedik kivétel nélkül minden nézőt lebilincsel. Mintha számukra nem létezne lehetetlen! Amikor azt hinnénk, hogy nem, ezt már képtelenség tovább fokozni, Lorenzo újabb és újabb lovas show elemekkel rukkol elő – lovai pedig leplezetlen örömmel követik kéréseit.

Lorenzo kiváló egyensúlyérzéke és ügyessége egészen kiskorában megmutatkozott – társaitól eltérő módon lovagolt, már 6 évesen különböző formációkban igyekezte megülni a lovat. Az első igazi nyilvános bemutatóját – nem elírás! – 8 évesen tartotta a franciaországi Saintes-Maries-de-la-Mer-ben. Ezt követően Lorenzo előtt kitárult a világ: számtalan francia területen mutatta be tehetségét, majd meghívást kapott Németországba és más európai országokba is, sőt, Kanadába is eljutott. Mára a világ minden pontján ismerik a nevét.

Miben áll Lorenzo tehetsége?

Lorenzo világszámát – amelyet decemberben lehetőséget kapunk Magyarországon is megtekinteni – a magyar Puszta-ötös ihlette. Lorenzo két lován állva egy ménesnyi lovat képes irányítani őrült tempóban. Együtt magas akadályokat győznek le, tengerek habjai között vágtatnak el, pódiumokra állnak fel és más elképesztő produkciókat adnak elő. Mindezt persze teljesen szabadon – se nyereg, se kantár, mintha Lorenzo valóban láthatatlan szálakkal, szimplán a gondolataival kommunikálna lovaival.

A száguldó ménes, Lorenzoval az élen igazi önbizalmat áraszt, nincs olyan a nézők soraiban, akit ne érintene meg ez a különleges kapcsolat, amelyet e fiatal tehetségnek sikerült lovaival kialakítania. A kivételes tehetség mögött természetesen komoly és kitartó munka áll, mely a lovak néma, állandó kommunikációjának teljes megértésén, ismeretén alapszik.

Gyere, tarts velünk decemberben a különleges show műsorra, ahol Lorenzo páratlan előadásán túl olyan lovas hírességekkel nyílik lehetőséged találkozni, mint Monty Roberts, vagy a kiscsikók varázslatos tanítója, Pignon!

Vegyél részt az előadáson a Lovasok.hu-n keresztül 10% kedvezménnyel! A kedvezmény mellé ráadásul most egy DÍJMENTES 1 éves CLASSIC LOVASOK.hu KÁRTYÁVAL is gazdagabb lehetsz! 

2018.10.10. Frisch Andrea
Képek forrása: Bigstockphoto.com

A szerzőről

Kapcsolódó tartalmak

Szólj hozzá

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.