HA ÉRDEKLŐDSZ KÁRTYAPROGRAMUNK IRÁNT, ÉS SZÍVESEN LENNÉL KÁRTYA ELFOGADÓHELY, TÁJÉKOZÓDJ LENTEBB A LEHETŐSÉGEKRŐL! TÖLTSD KI AZ OLDAL ALJÁN TALÁLHATÓ ŰRLAPOT, HOGY KOLLÉGÁINK FELTUDJÁK VENNI VELED A KAPCSOLATOT!

A Lovasok.hu Klubtagság feltételeit úgy dolgoztuk ki, hogy mind felhasználói, mind elfogadóhely oldalról kizárólag profitálni lehessen a csatlakozásból.

Elfogadóhelyként nem csupán rendszeresen visszatérő vásárlókat nyerhetsz, de a Partnereinket megillető alapmegjelenéseken túl hirdetési szolgáltatásainkat is óriási kedvezménnyel vagy akár díjmentesen veheted igénybe.

Partnerünkként extra megjelenések, bónusz kedvezmények sokasága vár Rád! Egyedi, személyre szabott ajánlatainkhoz vedd fel velünk a kapcsolatot!

TÖBBSZÖRÖZD MEG VISSZATÉRŐ VÁSÁRLÓID SZÁMÁT!

Kártya Elfogadóhelyként csatlakozó Partnereink a Lovasok.hu prémium minőségű célcsoportjával gazdagodnak! Kártya Partnerünkként nem kizárólag egy adatlapot hozunk létre számodra, ahol a látogatók számára kedvezményeidre rendezvényeidre vagy egyéb fontos üzeneteidre hívhatod fel a figyelmet, de különböző hirdetési lehetőségeket is biztosítunk külön költségek nélkül!

Hírlevelek, közösségi média üzenetek, banner megjelenések, SMS szolgáltatások, videós megjelenéseket nyújtunk profi kivitelezői csapatunkkal a háttérben, amelyekkel kampányaid rendre sikert aratnak!

Nem csupán befektetett költségeid garantált megtérülésével számolhatsz, de mindezen felül látványos eredménynövekedést is tapasztalhatsz!